Δουλεύεις ατέλειωτες ώρες, τρέχεις πολύ, τρως βιαστικά και ό,τι βρεις; Δε χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις ότι χρειάζεσαι ενισχύσεις. Γι’ αυτό η Power Health δημιούργησε την πολυβιταμίνη Multi+Multi. Περιέχει όλες τις βιταμίνες, τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεσαι καθημερινά για ενέργεια και δύναμη, για να καλύψεις τα κενά της διατροφής σου και να φροντίζεις τον οργανισμό σου. Με ευχάριστη γεύση ροδάκινο.
Οι βιταμίνες, τα μέταλλα & τα ιχνοστοιχεία, που περιέχει το Μulti + Multi, συμβάλλουν στα παρακάτω:
Βιταμίνες Β6, Β12 και μαγνήσιο: στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. *
Ψευδάργυρος: στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα.*
Βιταμίνες Β1 και Β2: στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. *
Nιασίνη και βιοτίνη: στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.*
Παντοθενικό οξύ και φολικό οξύ: στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.*
Βιταμίνη Β1: στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. *
Βιταμίνη Ε: στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.*
Σίδηρος: στη φυσιολογική μεταφορά του οξυγόνου στο σώμα.*
Βιταμίνη C: στο φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των οστών, των χόνδρων, των δοντιών, των ούλων, του δέρματος και των αιμοφόρων αγγείων.*
Ασβέστιο και βιταμίνη D3: στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.*
Βιταμίνη D3, μαγνήσιο και ασβέστιο: στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.*
Βιταμίνη C, ψευδάργυρος και βιταμίνη D3: στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. *
Βιταμίνη Α: στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης.*
*Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).
Λίγα λόγια για τη στέβια
Η στέβια (Stevia rebaudiana) είναι ένας μικρός θάμνος και βοτανικά ανήκει στην οικογένεια των αστεροειδών. Από τα φύλλα του φυτού παραλαμβάνονται οι γλυκοζίτες της στεβιόλης, οι οποίοι είναι 200 με 300 φορές πιο γλυκές από τη ζάχαρη. Η γλυκιά τους γεύση, τις καθιστά ένα φυτικό υποκατάστατο της ζάχαρης. Παρά την γλυκύτητά της, η στέβια δεν αποδίδει θερμίδες, καθώς ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να την απορροφήσει. Σήμερα οι αρμόδιοι φορείς υγείας (EFSA, FDA), αναγνωρίζουν τη στέβια ως ασφαλή για χρήση από τον άνθρωπο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της γλυκαντικής αυτής ουσίας είναι η φυσική της προέλευση.
EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS). Scientific Opinion on the safety of steviol glycosides for the proposed uses as a food additive. EFSA Journal 2010;8(4):1537