Οδηγίες προετοιμασίας:
Πάντα να πλένετε τα χέρια σας πριν την παρασκευή του γάλακτος. Πλένετε και αποστειρώνετε το μπιμπερό, τη θηλή, καθώς και όλα τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσετε.
Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό για 5 λεπτά και μετά το αφήνετε να κρυώσει στους 40°C ή ζεσταίνετε καθαρό φρέσκο μεταλλικό νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα έως 40°C. Γεμίζετε το μπιμπερό με την απαραίτητη ποσότητα νερού.
Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης, χρησιμοποιώντας μόνο τη μεζούρα που υπάρχει μέσα στο κουτί (κοφτή επίπεδη μεζούρα). Μην πιέζετε τη σκόνη μέσα στη μεζούρα.
Ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη και να μην υπάρχουν σβώλοι.
Αφήστε το περιεχόμενο να κρυώσει μέχρι να γίνει χλιαρό (37οC). Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του γάλακτος στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας. Δώστε το γάλα αμέσως.
Οδηγίες αποθήκευσης
Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση με το καπάκι που διατίθεται.
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως.
Χρησιμοποιήστε το εντός 3 εβδομάδων από το άνοιγμα.
Μην το χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κάτω μέρος του κουτιού.
Μην προετοιμάζετε το μπιμπερόν εκ των προτέρων, αλλά πάντα λίγο πριν από τη χρήση.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.